CORONAVIRUS (COVID-19) VIRUS ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ!

HEALTH FIRST

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε και μας προτιμάτε για τις διακοπές σας στη Σαντορίνη αυτό το καλοκαίρι!
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια των φιλοξενούμενων και επισκεπτών μας. Καθώς σχεδιάζετε το ταξίδι σας, να είσαστε σίγουροι ότι θέλουμε να σας προσφέρουμε μια απόλυτα ασφαλή εμπειρία διαμονής, όσο το δυνατόν χωρίς προβλήματα. Επομένως, σας ενθαρρύνουμε να συμβουλεύσετε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την τοπική υγειονομική αρχή και την ομάδα μας κατά την εκπόνηση των ταξιδιωτικών σας σχεδίων.

Τι μας διαφοροποιεί από τα άλλα ξενοδοχεία:

 • Όλα τα δωμάτιά μας διαθέτουν ανεξάρτητο κλιματισμό με αυτόνομο χειρισμό το κάθε δωμάτιο και όχι μέσω κεντρικού συστήματος. 
 • Τα περισσότερα δωμάτιά μας έχουν ανεξάρτητη είσοδο με απευθείας πρόσβαση στο δωμάτιο και ιδιωτική βεράντα ή μπαλκόνι με εξωτερικό καθιστικό.
 • Το μέγεθος των κοινόχρηστων χώρων, όπως και η πισίνα μας στο “Private Villas by Anemomilos” είναι τόσο μεγάλο σε σχέση με τον αριθμό των δωματίων που δεν υπάρχει περίπτωση συνωστισμού ή συνάθροισης πολλών ατόμων και διατηρούνται πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις από τις απαιτούμενες αποστάσεις τόσο στο χώρο της πισίνας, όσο και στο χώρο του πρωινού.
 • Δυνατότητα ηλεκτρονικού check in/check out.

Η δέσμευσή μας για την καθαριότητα και την απολύμανση των χώρων:

Στο ξενοδοχείο μας, η υγιεινή και η καθαριότητα έχουν πάντα προτεραιότητα. Εκτός από τις υψηλού επιπέδου διαδικασίες καθαρισμού που ήδη εκτελούμε, με ειδικά, πιστοποιημένα αναλώσιμα καθαρισμού,  έχουμε λάβει επιπλέον προληπτικά μέτρα:

 • Αυξημένο πλύσιμο και αποστείρωση χεριών των μελών του προσωπικού μας
 • Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα καλλυντικά μπάνιου και προϊόντα υγιεινής κατά το checkin στα δωμάτια των επισκεπτών μας
 • Συχνή απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων και των κοινόχρηστων επιφανειών των ξενοδοχείων μας
 • Τα δωμάτια απολυμαίνονται πλήρως από το έμπειρο προσωπικό μας. Χρησιμοποιούμε απορρυπαντικα και γενικά είδη καθαρισμού πιστοποιημένα για την υψηλή απολυμαντική τους δυνατότητα.
 • Πρόσθετες προληπτικές διαδικασίες για τρόφιμα και προετοιμασία γευμάτων
 • Καθημερινή παρακολούθηση και συμμόρφωση με τις τελευταίες πληροφορίες, πρωτόκολλα και εργαλεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
 • Το νησί της Σαντορίνης διαθέτει Διεθνές Αεροδρόμιο και Γενικό Νοσοκομείο πλήρως εξοπλισμένο

Επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι τα μέλη της ομάδας μας έχουν εκπαιδευτεί να χειρίζονται καταστάσεις που μπορεί να συμβούν στα ξενοδοχεία μας και έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Οι προσπάθειές μας εστιάζονται στην παροχή μιας ασφαλούς και ευχάριστης διαμονής στο “Private Villas by Anemomilos”.

To ξενοδοχείο μας θα λειτουργεί κανονικά και με ασφάλεια ως κύρια προτεραιότητά μας και θα λάβουμε κάθε προφύλαξη, ώστε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται ασφαλείς.
Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με τις διαδικασίες ασφαλείας και την πραγματοποίηση κράτησης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@anemomilos.com.

Πάνω απ 'όλα θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ασφάλεια, η υγεία και η ευημερία των επισκεπτών και του προσωπικού μας ήταν πάντα, και θα είναι πάντα, η πρώτη μας προτεραιότητα.

Μείνετε ασφαλείς αλλά συνεχίστε να ονειρεύεστε και συνεχίστε να σχεδιάζετε! Το καλοκαίρι είναι εδώ!
Παραμένουμε στη διάθεσή σας και αναμένουμε  να σας καλωσορίσουμε!
Private Villas by Anemomilos Management &Team